Auton toimitus kotiovellesi

Kotiintoimituspalvelumme sisältää kaikki auton kuljetukset aina kotiovellesi saakka. Nykyaikaiset liikkuvat kauppajärjestelmämme varmistavat että auto voi vaihtaa omistajaa vaikka työpaikkanne lähettyvillä suurkaupungin keskustassa tai lomamökkinne pihassa Tunturi-Lapissa. Osaava henkilökuntamme esittelee auton ja kaiken dokumentaation sekä auton ja sen varusteiden käyttöön liittyvät niksit sekä vinkit varmistaen että saat uudesta autostasi kaiken hyödyn irti heti ensimetreistä lähtien. Auton sisä- ja ulkotilat esitellään vielä asiakkaan kanssa tarkastuslistamme kanssa jotta auton ostaja osaa tarkastaa samat tärkeät asiat autostaan, jotka olemme käyneet lävitse.

Royal Car tarjoaa auton ostamiseen erittäin monipuoliset vaihtoehdot. Royal Car hoitaa kaikki vaihtoauton kauppaan liittyvät paperiasiat, kuten rekisteröinnin, vakuutuksen, rahoitussopimuksen ja takuusopimuksen.

1. Löydä sinua kiinnostava auto tarjonnastamme ja ota yhteyttä

Löydä sinua kiinnostava auto tarjonnastamme. Meihin saat yhteyden joko sivun alareunasta löytyvällä chat ikkunalla, sähköpostitse tai puhelimitse. Ota rohkeasti yhteyttä niin kerromme mielellämme ajoneuvosta lisätietoja!

2. Myyjä esittelee sinulle puhelimitse auton tiedot ja kunnon. Sovitte myös mahdollisesta vaihtoautosta ja maksettavasta välirahasta.

Myyjä ottaa selville tarvittavat tiedot ja on teihin yhteydessä niin pian kuin mahdollista. Tarkistamme tiedot myös mahdollisesta vaihtoautosta sekä annamme teille tarjouksen hetimmiten.

3. Auto toimitetaan kotiisi, jolloin voit vielä koeajaa auton ja todeta sen sellaiseksi, kuin myyjä puhelimessa esitteli.

Auto toimitetaan kotipihaasi tai vaikka työpaikkasi parkkiin. Auto esitellään teille huolellisesti ja käydään kohta kohdalta läpi jotta auto on varmasti sellainen mitä puhelimessa on puhuttu.

Kysyttävää? Jätä viestiä.

Etunimi*

Sukunimi*

Sähköposti*

Puhelin

Viestinne

Onko kysyttävää? Soita heti!
050 4646884