Valitse Takuu -palveluistamme turva tuleville kilometreille

Auto kuntotarkastetaan ja valokuvataan ulkopuolisen ammattilaisen toimesta. Kuntoraportti ja kuvat toimitetaan asiakkaalle, joten saat auton kunnosta poikkeuksellisen tarkat tiedot ja kuvauksen. Royal Car myöntää autoon lisäksi Takuun.

Royal takuu 6kk / 10 tkm

Tarjoamme kaikkiin Royl Carin autoihin Royal Turvan. Pyrimme hoitamaan jokaisen kaupan niin, että asiakas jää aina 100% tyytyväiseksi. Tämä takuu on ns. kuluttajasuojapohjainen, jolloin korvaamme kuluttajasuojan mukaisesti. Royal Turvassa huomioidaan auton ikä ja ajetut kilometrit.

Hinta: 0€

Royal takuu Plus 6kk / 10 tkm

Royal Takuu Plus on voimassa 6kk ja turvaa sinulle turvallisia kilometrejä jopa puoleksi vuodeksi! Royal Takuu Plus 6kk voidaan myöntää maksimissan 180tkm ajetuille ja alle 7 vuotta vanhoille  henkilö ja pakettiautoille. Royal Takuu Plus korvausvelvollisuus on hyvin laaja.

Hinta: 599,00€

 

Kattaa seuraavat:

Moottori
Seuraavat moottorin sisällä olevat voidellut osat: nokka-akseli ja laakerit, kiertokanget ja laakerit, kampiakseli ja päälaakerit, öljypumppu, työntötangot ja nostimet, männät, männänrenkaat ja -tapit, keinuvarret ja laakeriholkit, jakoketjun rattaat ja -ketjut, venttiilijouset, -ohjaimet ja -istukat (ei ohjaimen tiivisteet), imusarja, pakosarja, pakokaasun kierrätysventtiili (EGR), öljyputket, kampiakseli, hihnapyörät, öljypohja, kiertomoottorin kotelo, jakopään hihna/ketju ja kiristin, vesipumppu. Kannet, kotelot, moottorilohko ja sylinterinkannet sisältyvät Lisäturvan piiriin vain, jos ne vahingoittuvat sisäisesti voidellun osan rikkoutumisen takia. Eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

Vaihteisto
Automaatti-, manuaali- tai jakovaihteisto: kaikki sisäiset voidellut osat vaihteiston sisällä, jäähdytysputket (metalli), kiinnikkeet, alennusvaihteen vaijeri, momentinmuunnin, vauhtipyörä, etupumppu, öljypohja, ulkoinen ja sisäinen ohjausyksikkö. Vaihteisto- ja jakovaihteistokotelo, eristeet, tiivisteet ja öljy vain siinä tapauksessa, että vaihteisto puretaan jonkun edellä mainitun osan rikkoutumisen johdosta.

Voimansiirto
Kaikki vetoakselikokoonpanon sisällä olevat voidellut osat, akselit ja tasausnivelet, kumisuojukset, vetoakselin kotelo, vetoakselin tuki, tasauspyörästön kotelo, etunavan vetolukot, vetoakseli, ristinivelet. Eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

Turbo
Ahtimen/turboahtimen (tehdasasennettu) kotelo, sisäiset voidellut osat, öljyputket, kiinnikkeet, ahtopaineen tunnistin. Eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

Royal takuu Extra 12kk / 20 tkm

Royal Takuu Extra on voimassa 12kk ja turvaa sinulle turvallisia kilometrejä jopa puoleksi vuodeksi! Royal Takuu Extra 12kk voidaan myöntää maksimissaan 180tkm ajetuille ja alle 7 vuotta vanhoille  henkilö ja pakettiautoille. Royal Takuu Extra korvausvelvollisuus on hyvin laaja.

Hinta: 959,00€

 

Royal Extra kattaa kaikki edellä mainitut sekä: 

Jarrut
Kompressori, magneettikytkin, hihnapyöräkokoonpano, termostaattinen paisuntaventtiili, kompressorin katkaisukytkin, paineen kiertokytkin. Ilmastoinnin letkut ja jäähdytysaine vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

Jäähdystysjärjestelmä
Jäähdytyspuhallinmoottori, jäähdyttimen kenno, lämmittimen kenno ja -moottori, termostaatti, jäähdytinnesteen lämpötilan tunnistin. Eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

Sähkötekniikka
Laturi, laturin jännitteensäädin, mittariston taustavalokytkin, sytytyspuola, öljynpaineen anturi, nokka-akselin asentotunnistin, kampiakselin asentotunnistin, lambda-anturi, öljymäärä anturi, ilmamassamittari, imusarjan painetunnistin, kaasupolkimen asentotunnistin, pääjohdinsarja, elektroninen pääohjausyksikkö, voimansiirron ohjausmoduuli, käynnistysmoottori, seuraavat sähköiset kytkimet, joita käytetään manuaalisesti tai mekaanisesti: jarruvalon kytkin, takalasin lämmittimen kytkin (ei rele), ajovalojen kytkin, virtalukko, peilin kytkin (sähkötoiminen), sähkötoimisen peilin moottori, suuntavilkun kytkin, pesupumpun kytkin, ikkunan kytkimet ja pyyhkimenkytkin, pesupumpun moottori ja pyyhkimen moottori (edessä ja takana).Ei ajovalopesuri. Eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

Jousitus
Tukivarsi, aurauskulmien säätövarsi, akselit, vääntösauvat, kallistuksenvakain, nivelet (ei ylä- ja alapallonivelet), korkeusanturi. Eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

Polttoainejärjestelmä
Polttoainepumppu, polttoainejakaja, putket (metalli), paineensäädin, säiliön tuki, säiliö, polttoainesäiliön täyttöputki, kaasuläppäkammio, lämmityssäädin, lisäalipainepumppu ja ruiskutuspumppu. Eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

Ohjaus
Kaikki ohjauslaitteen ja ohjaustehostimen pumpun sisällä olevat voidellut osat, ohjaustehostimen letkut ja liitännät, väliakseli, pääakseli, ohjausvaihde ja pumppukotelo, ohjausvarsi, välivarsi, raidetangon päät, yhdysvarsi, ohjauspyörän säätömekanismi, hammastanko. Eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

Takuut ei korvaa…

 • Määräaikaishuollot, ohjelmointipäivitykset ja säädöt
 • Jouset iskunvaimentimet
 • Pyöränlaakerit
 • Ala- ja yläpallonivelet
 • Pakoputket, katalysaattori ja hiukkasuodatin
 • Johtosarjat
 • Eristeet ja tiivisteet
 • Kytkin kokonaisuudessaan
 • Kumipuslat
 • Airbag/turvatyyny järjestelmät
 • Suutin/pumppusuutin
 • Avaimet

Kysyttävää? Jätä viestiä.

Etunimi*

Sukunimi*

Sähköposti*

Puhelin

Viestinne

Onko kysyttävää? Soita heti!
050 4646884