Kaikki vaihtoautomme on kuntotarkastettuja

Kaikki myyntiin tulevat vaihtoautot kuntotarkastetaan Vianorin toimesta ja valokuvataan ulkopuolisen ammattilaisen toimesta. Kuntoraportti ja kuvat toimitetaan asiakkaalle, joten saat auton kunnosta poikkeuksellisen tarkat tiedot ja kuvauksen. Royal Car myöntää autoon lisäksi Takuun.

Auton kunto on suoraan verrannollinen sen turvallisuuteen. Tarkastuksen avulla tiedät että ostamasi auto on varmasti kunnossa ja pääsemme vaikuttamaan mahdollisiin puutteisiin ja vikoihin ennen auton myyntiä.

Auton kuntotarkastuksessa auton kunto käydään läpi laajasti. Ajoneuvosta tarkastetaan muun muassa ulko- ja sisävalot, turvavyöt ja -varusteet, moottoritilan putket ja letkut sekä mahdolliset nestevuodot. Lisäksi käydään läpi muun muassa jousituksen ja akseliston kunto, pakoputkisto sekä renkaiden kunto ja rengaspaineet. Koska ajoneuvon akku on nykypäivän paljon sähköä kuluttavissa autoissa yksi tärkeimpiä komponentteja, myös akku on yksi tärkeä tarkastuksen kohde. Lisäksi koeajolla tarkistetaan auton ajokäyttäytyminen.

Katso auton kuntotarkastuksen tarkempi sisältö kuntotarkastusraportista.

1. MÄÄRÄAIKAISHUOLLOT

Auton sähköinen sekä fyysinen huoltokirja tarkastetaan huolellisesti testerillä jotta voimme aina olla varmoja auton ajokilometreistä ja säntillisestä huollosta. Tulostamme myös asiakkaalle mukaan sähköisen huoltokirjan merkinnät jos sellainen autossa on.

2. ALUSTAN TARKISTUS

Auton alusta tarkastetaan tarkistuslistan kanssa. Tarkastukseen sisältyy alustan kaikkien nivelien, iskunvaimentimien, puslien, ohjausosien ja jarrujen tarkastus. Näin voimme luvata että auto toimii ajossa turvallisesti ja luotettavasti

3. VIKAKOODINLUKU

Tarkastamme auton vikakoodit ja vikahistorian testerillämme. Kaikki vikakoodit analysoidaan ja tarvittavat huoltotoimenpiteet tehdään ennen kuin auto pääsee tarkastuksestamme läpi. Näistä toimitamme vielä asiakkaalle tulosteet auton mukana.

4. RENKAAT

Jokaisen auton renkaat tarkastetaan erikseen huollon yhteydessä. Rengastarkastuksessa tarkastetaan renkaan valmistusvuosi sekä urasyvyys. Rengastarkastuksella myös kiinnitetään huomiota renkaiden samankaltaisuuteen eri pyörissä. Kaikki vialliset renkaat vaihdetaan toimestamme.

5. VAIHDELAATIKKO

Tarkastamme koeajolla vaihteiston toiminnan tasakaasulla, kiihdytyksessä, moottorijarrutuksella sekä ryömittämällä autoa eteen ja taaksepäin. Koeajon jälkeen tarkastamme vielä vikakoodit jotta voimme varmistua että vaihdelaatikko on täysin kunnossa.

6. OHJAUS

Autoa koeajettaessa kiinnitämme huomiota auton ohjauksen toimintaan. Tarkkailemme ohjauksen loogisuutta ja varmistamme että autossa ratti on suorassa. Mikäli ohjauskulmissa on epäloogisuuksia, laitamme ne luovutushuollon yhteydessä kuntoon.

Raportti

Kuntotarkastusraportti

Kysyttävää? Jätä viestiä.

Etunimi*

Sukunimi*

Sähköposti*

Puhelin

Viestinne

Onko kysyttävää? Soita heti!
050 4646884