Vaihtoautot

Lajittelujärjestys:
Polttoaine
Diesel
Kilometrit
125500
Moottori
3,0l
Vuosimalli
2013
Polttoaine
Diesel
Kilometrit
190000
Moottori
2,2 l
Vuosimalli
2011
Polttoaine
Bensiini
Kilometrit
78000
Moottori
1,8l
Vuosimalli
2012
Polttoaine
Bensiini
Kilometrit
227000
Moottori
4,2 l
Vuosimalli
2005
Polttoaine
Bensiini
Kilometrit
120000
Moottori
2,0l
Vuosimalli
2012
Polttoaine
Bensiini
Kilometrit
143000
Moottori
1,8l
Vuosimalli
2010
Polttoaine
Bensiini
Kilometrit
75000
Moottori
2,0 l
Vuosimalli
2011
Polttoaine
Bensiini
Kilometrit
78000
Moottori
1,2l
Vuosimalli
2014
Polttoaine
Diesel
Kilometrit
220000
Moottori
2.0l
Vuosimalli
2011

Vaihtoautomme on aina huolellisesti kuntotarkastettuja

Kaikki myyntiin tulevat vaihtoautot kuntotarkastetaan Vianorin toimesta ja valokuvataan ulkopuolisen ammattilaisen toimesta. Kuntoraportti ja kuvat toimitetaan asiakkaalle, joten saat auton kunnosta poikkeuksellisen tarkat tiedot ja kuvauksen. Royal Car myöntää autoon lisäksi Takuun.

Kuntotarkastusraportti

Laadukas valikoima vaihtoautoja netistä

Parhaat käytetyt vaihtoautot meiltä helposti ja nopeasti. Löydät kaikki käytetyt automme vaivatta sivustoltamme Vaihtoautot haun kautta.  Kaikkiin vaihtoautoihimme on saatavilla kauttamme rahoitus. Kaikki myymämme vaihtoautot ovat tarkastettu ulkopuolisen toimesta ja näin myönnämmekin kaikille käytetyille autoillemme 6kk Royal Takuun. Parhaat käytetyt autot aina edullisesti kauttamme! Tutustu myynnissä oleviin vaihtoautoihimme ja löydä omasi! Vaihtoautoihin on saatavilla kauttamme edullinen ja helppo autorahoitus kiinteällä korolla.

Rahoitus

Hinta on useimmille yksi tärkeä kriteeri autoa ostaessa ja vaikkapa ensiautoaankin ostava voi löytää vaihtoautovalikoimasta helposti juuri omaan hintahaarukkaan sopivan auton. Vaihtoauton ostaminen voi silti olla taloudellisesti iso hankinta. Royal Carilla autoa ei tarvitse maksaa kerralla, vaan myyjämme auttavat tarvittaessa sopivan rahoituksen valitsemisessa. Osamaksulla jää rahaa myös muuhun. Hoidamme tarvittavat järjestelyt ja saat auton käyttöösi. Rahoituksen eriä ja kuluja voit laskea myös nettisivuiltamme löytyvällä laskurilla. Myyjämme auttavat juuri sinun tarpeitasi vastaavan vakuutuspaketin valitsemisessa. Royal Car tekee yhteistyötä johtavien pankkien ja rahoituslaitosten kanssa varmistaakseen asiakkailleen joustavan sekä aina edullisen autorahoituksen. Rahoituksen hakeminen on yksinkertaista: Teemme kaikki hakemukset puolestanne. Meiltä onnistuu myös vaihtoauton loppuvelan lunastaminen. Vaihtoautosi käy myös ostettavan auton käsirahana rahoituksen yhteydessä. Royal Car Autorahoitus on aina asiakkaan puolella! Loppuvelan lunastus onnistuu suurimmista pankeista ja rahoituslaitoksista: OP Rahoitus, Santander, Svea, S-pankki, Nordea ja monta muuta.

Royal Takuu

Tarjoamme kaikkiin Royal Carin vaihtoautoihin Royal Takuun 6kk. Tämä takuu on ns. kuluttajasuojapohjainen, jolloin korvaamme kuluttajasuojan mukaisesti. Royal Turvassa huomioidaan auton ikä ja ajetut kilometrit. Lisäksi tarjolla on Royal Takuu Plus 6kk:n/10 000 km:n takuun ja Royal Takuu Extra  12 kk:n/20 000 km:n takuun.  Tarkemmat tiedot Royal Car Turva –palvelusta saat myyjiltämme tai täältä. Kysy rohkeasti lisätietoja!

Autoliikkeestä käytettyä autoa ostaessa on voimassa kuluttajansuojalaki, joka velvoittaa autoliikkeen selvittämään mahdolliset autossa olevat virheet. On myös hyvä muistaa, että kuluttajansuojalakia ei sovelleta yksityiseltä myyjältä ostetun käytetyn auton kauppaan, jolloin ostajan asema on huomattavasti heikompi kuin autoliikkeessä tehdyn vaihtoautokaupan kohdalla.

Pyrimme hoitamaan jokaisen kaupan niin, että asiakas jää aina 100% tyytyväiseksi. Liiketoimintamme lähtökohtana on tarjoata parasta asiakaskokemusta.

Tietoa Royal Carista

Olemme Kuopiolainen vuonna 2017 perustettu innovatiivinen kahden kaveruksen autoliike jonka perusidea on tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaista palvelua. Oli sitten kyseessä auton osto, myynti tai tuonti ulkomailta niin palvelemme aina mielellämme ja meille paras palkka on tyytyväinen asiakas onnistuneen autokaupan seurauksena.

Miksi valita Royal Carin Vaihtoautot?

Auto kuntotarkastetaan ja valokuvataan ulkopuolisen ammattilaisen toimesta. Kuntoraportti ja kuvat toimitetaan asiakkaalle, joten saat auton kunnosta poikkeuksellisen tarkat tiedot ja kuvauksen. Royal Car myöntää autoon lisäksi Takuun. Katso lisää auton-tarkastus välilehdeltä!

Lisätietoa palvelustamme

Olisiko tarvetta luotettavalle käytetylle vaihtoautolle? Onko nykyinen autosi liian vanha tai pieni? Olisiko aika vaihtaa hieman uudempaan ja mahdollisesti isompaan perheen kasvaessa?

Oli tilanteesi millainen tahansa, Autokauppa Royal Carin valikoimasta löydät varmasti itsellesi sopivan auton. Mikäli valikoimastamme ei löydy etsimääsi niin me etsimme sen teidän puolesta vaikka Etelä-Saksasta. Kaikkiin autoihimme on tarjolla Royal –takuu joka turvaa tulevat kilometrit. Kaikki vaihtoautot on hyvin huollettuja joten Royl Car vaihtoautot on järkevä ja luotettava valinta. Auton saa helposti ja nopeasti ajoon ilman pitkiä toimitusaikoja, tuomme vaihtoauton suoraan kotiovellesi. Vaihtoautojemme mukana tulee aina kahdet renkaat, joten auto valmis ajoon kuin ajoon oli keli mikä tahansa.

Millainen vaihtoauto sopisi minulle?

Autoa ostaessa kannattaa kartoittaa omat tarpeet, onko perheessä koiria, matkustatteko paljon, onko luvassa perheen lisäystä vai tapahtuuko ajo pääosin kaupungissa, maantiellä vai vaikeassa maastossa? Tuleeko autoon paljon kilometrejä vuodessa? Nämä ovat kysymyksiä joihin kannattaa löytää vastaukset ennen auton valintaa. Mikäli auto tulee pelkästään kaupunkiajoon on automaattivaihteinen auto ajomukavuudeltaan manuaalivaihteista autoa miellyttävämpi vaihtoehto.

Käyttövoiman valinta kannatta miettiä tarkkaa, paljon ajaville diesel on usein käyttökuluiltaan bensa-autoa edullisempi vaihtoehto. Tarkasta tuleeko diesel –auto edullisemmaksi täältä.

Muistathan, että haluamme tarjota vain parasta asiakaskokemusta joten olemme myös apuna näiden kysymyksien parissa. Yhdessä automyyjämme kanssa voitte käydä sinulle tärkeitä kysymyksiä läpi ja myyjämme löytää vaihtoauton juuri sinun tarpeiden mukaan.

Minkälaisia vaihtoautoja Royal Carilla on sitten tarjolla?

Kymmenien autojen valikoimaamme kuuluu pääosin Saksalaiset Mercedes-Benz, BMW ja Audi.

Erilaisia automalleja on maailma pullollaan joten monipuolinen vaihtoautovalikoima ei rajoitu pelkästään tarjolla oleviin autoihin, etsimme sinulle sopivan vaikka Etelä-Saksasta. Valikoimastamme löydät tilavat farmarit, viistoperät, perinteikkään porrasperät, monikäyttöiset maastoautot, käytännölliset tila-autot, hyötyajoneuvot, sporttiset autot ja tyylikkäät avoautot.

Asiakkaan tyytyväisyys on meille kaikki kaikessa ja haluamme ajatella asiakkaidemme etua joten teemme rehellistä ja luotettavaa autokauppaa. Asiakkaan tyytyväisyyden ylläpitämiseksi teemme kaikkiin autoihimme laajat kuntokartoitukset ja tarkastukset. Yhteistyökumppanimme käy autot huolella läpi ja täyttävät laajan kuntotarkastusraportit. Kaikissa autoissamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus ostamallesi käytetylle vaihtoautolle, mikäli et jostain syystä ole tyytyväinen tai myyjämme on ilmoittanut auton tiedot virheellisesti.

Missä voin tutustua vaihtoauto valikoimaanne?

Royal Car vaihtoautot löydät kätevästi netistä. Kotisivujemme kautta näet yksityiskohtaisesti videoilla ja kuvilla varustetut esittelyt vaihtoautoistamme. Mikäli haluat vielä tarkempia kuvia niin ilmoita siitä meille niin laitamme niitä suoraan sähköpostiinne. Vaihtoauton esittelysivulta näette kaikki auton perustiedot, tekniset tiedot, erikoisvarustelut ja kuntoraportin. Auton esittelysivuilla on nähtävillä auton esittelytekstin, tekniset ominaisuudet, varusteet, auton tarkan sijainnin ja yhteydenottolomakkeen. Lisäksi sivuilta näette lainalaskurin, auton mallin, hinnan sekä mittarilukema. Mikäli jotain jäi puuttumaa niin laita viestiä.

Voinko antaa autoni vaihdossa ja ostaa uuden teiltä?

Se kyllä onnistuu. Royal Carilla auton vaihtaminen on helppoa ja nopeaa. Tarjoamme yleiseen hintatasoon ja auton kuntoon perustuvan erittäin kilpailukykyisen hyvityksen omasta autostasi vaihdossa johonkin meillä myynnissä olevaan tai etsittävään vaihtoautoon. Vaihdossa tuleva auto ensin koeajetaan ja kuntotarkastetaan yhteistyökumppanimme toimesta. Tämän jälkeen myyjä osaa kertoa autostanne tarkan hyvityshinnan.

Voinko palauttaa auton jos en ole siihen täysin tyytyväinen?

Kyllä voit, mikäli et jostain syystä ole tyytyväinen ostamaasi autoon, vaihdamme sen toiseen. Vaihto-oikeus on voimassa 14 päivää kauppakirjaan merkitystä päivämäärästä. Ajoneuvon tulee olla palautettaessa siinä teknisessä ja ulkonäöllisessä kunnossa kuin se oli ostohetkellä.
Kun auto toimitetaan kotiintoimituksena, sinulla on oikeus 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeuteen.

Mikäli päätät palauttaa auton niin huomioithan, että

  1. Sinun täytyy toimittaa auto Kuopion toimipisteelle
  2. Auto täytyy olla toimintakuntoinen ja samassa kunnossa kuin toimitushetkellä
  3. Laskutamme auton käyttöajalta kilometrien mukaan 2€/kilometri sekä yleiset kaupanpurkukulut kauppasopimuksen ehtojen mukaisesti.